Powered by Jasper Roberts - Blog

Coltingpannkakor: Jordnötssmörs- och bananpannkakor

Godmorgon lördag!
 
Bakade ni någon god kladdkaka igår när det var Kladdkakans Dag? Vågade ni kanske prova en ny sort? Hoppas dessutom att ni sedan sovit gott och är pigga och utvilade idag, redo att ta er an helgen. 
 
Idag ska jag och min lilla familj hem till svärfar och hans sambo. Min svåger och hans familj kommer och vara där så det blir en familjelördag med mass mys för vår del! Vad ska ni själva hitta på idag? Berätta gärna!
 
Innan vi åker mot svärfars hus så ska det dock ätas frukost och därför tänkte jag att det kanske kunde passa med ett frukosttips så här en lördagsmorgon. Ja, alltså... frukost... Faktum är att dessa små godsakerna passar precis lika bra till både frukost, lunch eller mellanmål! Vad pratar jag om nu då? Jo, jag pratar om pannkakor! Glutenfria och naturligt proteinrika pannkakor - så kallade coltingpannkakor!
 

Coltingpannkakor: Jordnötssmörs- och bananpannkakor


4 portioner
 
  • 2 bananer
  • 8 ägg
  • 4 msk jordnötssmör
 
  1. Mosa sönder bananerna och blanda sedan samman bananmos, ägg och jordnötssmör till en smet.
  2. Grädda pannkakor i smör på medelvärme tills de får fin färg.
 
Servera gärna med en klick keso och några droppar av Walden Farms kalorofria pannkakssirap!
 

Instagram: @vardagsmatalajess  

Vardagsmat a la Jess på Facebook

#1 - - 70kg:

Åh måste prövas!