Nachochips med Philadelphia- och sweet chilidip
Godkväll, godkväll!
Hoppas ni alla haft en riktigt fin Påskafton? Jag har haft en ganska lång arbetsdag dag med mycket att göra i mitt lilla kök, men det är ju precis så jag vill ha det! Vi har ätit en stor påskbuffé tillsammans med våra gäster idag, och alla har njutit av den goda maten. Bättre betyg än så kan man ju knappast få som köksansvarig!
Ikväll har vi dessutom dukat fram godisskålarna på jobbet, och suttit framför tvn och haft det trevligt tillsammans. Ja, mycket godis blir det nog i de flesta hushåll när de är påsk, eller har jag fel? Nej, trodde väl det! ;-) Jag tänkte dock att jag skulle bidra med ettlitet tips för er som inte äter godis, eller som kanske helt enkelt fått nog av allt påskgodis redan... Finns ni där ute? ;-)
Detta är verkligen ett supertips när det kommer till lite extra gott att mysa med framför tv en fredags- eller lördagskväll vilken vecka som helt. Eller, varför inte servera det som förrätt vet jag!
Nachochips med Philadelphia- och sweet chilidip

- Naturella nachochips
- Cream Cheese eller naturell kesella
- Sweet chilisås
- Lägg Cream Cheese i en liten skål och häll på Sweet Chilisås.
- Dippa med chipsen.
Löjligt enkelt, och barnsligt gott verkligen! Godast tycker jag själv att det blir om man inte blanda samman cream cheesen och sweet chilisåsen, men det där är ju en smaksak helt enkelt.

Ha en forsatt trevlig kväll allesammans, vi ses och hörs under morgondagen igen! Kram på er.
Har du tittat på Crumbs food?
De har gjort denna variant :-)
Mvh S