Powered by Jasper Roberts - Blog

Färsk mango med keso och vaniljkesella

Nu har vi både hunnit inta lunch, tvättat och städat lite här hemma jag och barnen, och det är redan dags för mellanmål! Som opererad måste jag äta sex gånger om dagen... Frukost, lunch, middag, två mellanmål där emellan och sen ett kvällsmål.
 
Jag har hittat ett "nytt" favoritmellanmål som jag bara inte kan få nog av. Just nu sitter jag med en liten skål av det medan jag skriver och det är obeskrivligt gott!
 
Färsk mango med keso och vaniljkesella
 
1 portion
 
  • 1 färsk, mogen mango
  • 1/2 dl naturell keso
  • 1/2 dl vaniljkesella
  1. Tärna mangon och blanda samman med keso och kesella.
  2. NJUT!
 
Det är så gott verkligen!
Vanlig kesella/kvarg klarar jag inte av att äta för jag tycker verkligen att det smakar ve och fasa. Tyvärr... Den smaksatta kesellan dock, det är en helt annan sak - den har helt omvärderat vad jag tycker om kesella faktiskt. Man kan göra de mest fantastiska, enkla, mellanmål och desserter med de goda vanilj- eller hallonsmakande kesellorna! Prova!

 
 
#1 - - Annika:

Även mandariner på burk e smaskigt till =) Finns i egen spad, smarrigt